Frozen yoghurt muffin

Frozen yoghurt muffins

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 15 min
En morsom vri på muffins med sprø bunn av granola og frossen yoghurt og bær. Disse faller i smak hos alle, spesielt i varmen! Husk at de skal stå 3-4 timer i fryseren.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 ss kremet peanøttsmør
3 dl granola
500 g TINE Yoghurt Jordbær
2 dl bringebær
2 dl blåbær

Slik gjør du det

    1. Rør sammen peanøttsmør og granola, og fordel i muffinsformer. Press lett ned i formen.
    2. Fordel yoghurt i formene og dryss over bær.
    3. Velg gjerne din favoritt yoghurt eller varier med flere forskjellige smaker. Du kan toppe de med andre ting som musli, kokos eller annen frukt og bær.
    4. Frys til stive, ca. 3-4 timer. La tine noen minutter før servering.
Tips!

Vil du servere disse på pinne, kan du stikke ned en ispinne i formene etter at de har stått 1 times tid i fryseren.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Merete

    4 måneder siden
    Alternativ til peanøttsmøret?

    Kommenter  (0)

    • Margrete , Kundekonsulent

      4 måneder siden
      Hei, Merete! Du kan for eksempel erstatte det med mandelsmør eller annet nøttesmør man lager selv :) God bakst!

      Kommenter  (0)

      • Merete

        4 måneder siden
        Funker dårlig med nøtteallergi ??

        Kommenter  (0)

        • Margrete , Kundekonsulent

          4 måneder siden
          Skjønner at det blir vanskelig da. Hvis du finner et godt alternativ til nøttesmør, vil vi gjerne høre fra deg :)

          Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat