Skip to main content

Frozen yoghurt muffins

Enkel
15min

En morsom vri på muffins med sprø bunn av granola og frossen yoghurt og bær. Disse faller i smak hos alle, spesielt i varmen! Husk at de skal stå 3-4 timer i fryseren.

3.9
(14)

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 ss
kremet peanøttsmør
3 dl
granola
500 g
TINE Yoghurt Jordbær
2 dl
bringebær
2 dl
blåbær

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen peanøttsmør og granola, og fordel i muffinsformer. Press lett ned i formen.

  2. Fordel yoghurt i formene og dryss over bær.

  3. Velg gjerne din favoritt yoghurt eller varier med flere forskjellige smaker. Du kan toppe de med andre ting som musli, kokos eller annen frukt og bær.

  4. Frys til stive, ca. 3-4 timer. La tine noen minutter før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Vil du servere disse på pinne, kan du stikke ned en ispinne i formene etter at de har stått 1 times tid i fryseren.

Flere fristende oppskrifter