Frozen yoghurt muffin

Frozen yoghurt muffins

6
  • Enkel
  • 15 min
En morsom vri på muffins med sprø bunn av granola og frossen yoghurt og bær. Disse faller i smak hos alle, spesielt i varmen! Husk at de skal stå 3-4 timer i fryseren.

Ingredienser

4 ss kremet peanøttsmør
3 dl granola
500 g TINE Yoghurt Jordbær
2 dl bringebær
2 dl blåbær

Slik gjør du det

    1. Rør sammen peanøttsmør og granola, og fordel i muffinsformer. Press lett ned i formen.
    2. Fordel yoghurt i formene og dryss over bær.
    3. Velg gjerne din favoritt yoghurt eller varier med flere forskjellige smaker. Du kan toppe de med andre ting som musli, kokos eller annen frukt og bær.
    4. Frys til stive, ca. 3-4 timer. La tine noen minutter før servering.
Tips!

Vil du servere disse på pinne, kan du stikke ned en ispinne i formene etter at de har stått 1 times tid i fryseren.

Kommentarer

  • Merete

    10 måneder siden
    Alternativ til peanøttsmøret?

     (0)

    • Margrete , Kundekonsulent

      10 måneder siden
      Hei, Merete! Du kan for eksempel erstatte det med mandelsmør eller annet nøttesmør man lager selv :) God bakst!

       (0)

      • Merete

        10 måneder siden
        Funker dårlig med nøtteallergi ??

         (0)

        • Margrete , Kundekonsulent

          10 måneder siden
          Skjønner at det blir vanskelig da. Hvis du finner et godt alternativ til nøttesmør, vil vi gjerne høre fra deg :)

           (0)

          • Katharina

            1 måneder siden
            Kan man bruke honning som erstatning?

             (0)

            • Annicken , Kokk og kundekonsulent

              1 måneder siden
              Hei Katharina,

              Det smaker sikkert kjempe godt :) Fortell oss gjerne hvordan resultatet ble. God matlaging!

               (0)


Det er mye kjærlighet i god mat