Frozen yoghurt muffin

Frozen yoghurt muffins

6
12
Enkel15 min
En morsom vri på muffins med sprø bunn av granola og frossen yoghurt og bær. Disse faller i smak hos alle, spesielt i varmen! Husk at de skal stå 3-4 timer i fryseren.

Ingredienser

Antall stykker

Slik gjør du det

  1. 1

    Rør sammen peanøttsmør og granola, og fordel i muffinsformer. Press lett ned i formen.

  2. 2

    Fordel yoghurt i formene og dryss over bær.

  3. 3

    Velg gjerne din favoritt yoghurt eller varier med flere forskjellige smaker. Du kan toppe de med andre ting som musli, kokos eller annen frukt og bær.

  4. 4

    Frys til stive, ca. 3-4 timer. La tine noen minutter før servering.

Tips

Vil du servere disse på pinne, kan du stikke ned en ispinne i formene etter at de har stått 1 times tid i fryseren.

Del denne oppskriften: