
Frozen yoghurt muffins
Enkel•15 min min
En morsom vri på muffins med sprø bunn av granola og frossen yoghurt og bær. Disse faller i smak hos alle, spesielt i varmen! Husk at de skal stå 3-4 timer i fryseren.
Ingredienser
Antall stykker
-
4 sskremet peanøttsmør
-
3 dlgranola
-
500 gTINE Yoghurt Jordbær
-
2 dlbringebær
-
2 dlblåbær
Slik gjør du det
-
1
Rør sammen peanøttsmør og granola, og fordel i muffinsformer. Press lett ned i formen.
-
2
Fordel yoghurt i formene og dryss over bær.
-
3
Velg gjerne din favoritt yoghurt eller varier med flere forskjellige smaker. Du kan toppe de med andre ting som musli, kokos eller annen frukt og bær.
-
4
Frys til stive, ca. 3-4 timer. La tine noen minutter før servering.