Skip to main content

Frokost-is

Enkel
10min

Frozen yoghurt-is til frokost? Med frossen yoghurt, müsli og bær er det lov. Sett dem i fryseren kvelden før og få en god morgen!

4.0
(20)
Next ImageFrokost-is

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

500 g
TINE Yoghurt Jordbær, bruk din favorittyoghurt
3 dl
müsli
2 dl
friske bær, f. eks. bringebær og blåbær

Fremgangsmåte

  1. Bland yoghurt, müsli og bær og fyll i isformene. Stikk pinner i og frys over natten.

  2. Ta isen ut 10 minutter før servering. Press ispinnene ut av formene og server. Om det er vanskelig å få ispinnene ut av formene, hjelper det å skylde plasten raskt under varmt vann eller varme opp formene mellom hendene.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du får kjøpt isformer i kjøkkenbutikker, men du kan også bruke små, rene yoghurtbeger eller plastkopper. Fyll i yoghurtmassen og stikk en skje nedi før du fryser dem.

Flere fristende oppskrifter