Frokost-is

Frokost-is

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Frozen yoghurt-is til frokost? Med frossen yoghurt, müsli og bær er det lov. Sett dem i fryseren kvelden før og få en god morgen!

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g TINE Yoghurt Jordbær , bruk din favorittyoghurt
3 dl müsli
2 dl friske bær , f. eks. bringebær og blåbær

Slik gjør du det

    1. Bland yoghurt, müsli og bær og fyll i isformene. Stikk pinner i og frys over natten.
    2. Ta isen ut 10 minutter før servering. Press ispinnene ut av formene og server. Om det er vanskelig å få ispinnene ut av formene, hjelper det å skylde plasten raskt under varmt vann eller varme opp formene mellom hendene.
Tips!

Du får kjøpt isformer i kjøkkenbutikker, men du kan også bruke små, rene yoghurtbeger eller plastkopper. Fyll i yoghurtmassen og stikk en skje nedi før du fryser dem.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat