Vannmelon-staver med yoghurt-dipp

Vannmelon-staver med yoghurt-dipp

0
  • Enkel
  • 20 min
Denne morsomme måten å servere vannmelon på, kan minne om pommes frites servert med aioli, men smaker friskt og søtt. Perfekt avslutning på sommermåltidet!

Ingredienser

1 stk vannmelon
1 stk lime
1 ts chili explosion-krydder (ev. tørket chili)

Yoghurt-dipp

4 dl TINE Yoghurt Naturell eller TINE Yoghurt Vanilje
125 g TINE Kremgo® Naturell
1 ts lønnesirup
1 ts limeskall, revet
½ ts malt kanel

Slik gjør du det

    1. Del vannmelonen i skiver på ca. 4-6 cm og skjær av skallet. Del melonen videre i skiver på tvers og så i staver på ca. 2x2x6 cm.
    2. Fordel melonstavene utover et fat. Finriv skallet av lime, press saften over melonen og dryss over finrevet limeskall og chilikrydder.
      Tips!
      Chili gir et ekstra kick, men du kan bruke et dryss kanel eller melis om du liker det bedre.
    3. Pisk yoghurt og Kremgo sammen til en jevn masse. Rør inn sirup, limeskall og kanel og server som dipp til vannmelon-stavene.
Tips!
Server gjerne annen frisk frukt og bær til også. Denne yoghurt-dippen passer til alt.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat