Vannmelon-staver med yoghurt-dipp
Enkel•20 min min
Denne morsomme måten å servere vannmelon på, kan minne om pommes frites servert med aioli, men smaker friskt og søtt. Perfekt avslutning på sommermåltidet!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkvannmelon
-
1 stklime
-
1 tschili explosion-krydder (ev. tørket chili)
Yoghurt-dipp
-
4 dlTINE® Yoghurt Naturell eller TINE Yoghurt Vanilje
-
125 g
-
1 tslønnesirup
-
1 tslimeskall, revet
-
½ tsmalt kanel
Slik gjør du det
-
1
Del vannmelonen i skiver på ca. 4-6 cm og skjær av skallet. Del melonen videre i skiver på tvers og så i staver på ca. 2x2x6 cm.
-
2
Fordel melonstavene utover et fat. Finriv skallet av lime, press saften over melonen og dryss over finrevet limeskall og chilikrydder.
Tips
Chili gir et ekstra kick, men du kan bruke et dryss kanel eller melis om du liker det bedre.
-
3
Pisk yoghurt og Kremgo sammen til en jevn masse. Rør inn sirup, limeskall og kanel og server som dipp til vannmelon-stavene.