Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Vannmelon-staver med yoghurt-dipp

Enkel
20min

Denne morsomme måten å servere vannmelon på, kan minne om pommes frites servert med aioli, men smaker friskt og søtt. Perfekt avslutning på sommermåltidet!

4.0
(5)
Next ImageVannmelon-staver med yoghurt-dipp

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
vannmelon
1 stk
lime
1 ts
chili explosion-krydder (ev. tørket chili)

Yoghurt-dipp

4 dl
TINE® Yoghurt Naturell eller TINE Yoghurt Vanilje
1 ts
lønnesirup
1 ts
limeskall, revet
0.5 ts
malt kanel

Fremgangsmåte

  1. Del vannmelonen i skiver på ca. 4-6 cm og skjær av skallet. Del melonen videre i skiver på tvers og så i staver på ca. 2x2x6 cm.

  2. Fordel melonstavene utover et fat. Finriv skallet av lime, press saften over melonen og dryss over finrevet limeskall og chilikrydder.

    Tips

    Chili gir et ekstra kick, men du kan bruke et dryss kanel eller melis om du liker det bedre.
  3. Pisk yoghurt og Kremgo sammen til en jevn masse. Rør inn sirup, limeskall og kanel og server som dipp til vannmelon-stavene.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne annen frisk frukt og bær til også. Denne yoghurt-dippen passer til alt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter