Riskrem med cottage cheese

Riskrem med Cottage Cheese

5
  • Enkel
  • 15 min
Oppskrift på en sunnere og mer kalorifattig variant av den tradisjonsrike juledesserten riskrem. Denne gangen bytter vi ut ris med cottage cheese.

Ingredienser

Riskrem

400 g TINE Cottage Cheese Original
4 dl TINE Kremfløte
2 ts vaniljesukker

Rød saus

200 g frosne jordbær
100 g melis
½ dl vann

Slik gjør du det

    1. Bland cottage cheese med vispet kremfløte tilsatt vaniljesukker.
  1. Rød saus

    1. Kok opp jordbær, melis og vann. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus. Hell passe mengde over riskremen.
Tips

Hvis du ikke ønsker å lage din egen rød saus, så kan du servere riskremen sammen med en dæsj deilig Piano Bringebærsaus. Kjempegodt!

Kommentarer

  • Monica

    5 år siden
    Tror det var denne som ble servert på sykehuset med aprikos saus. Å den var god! Så denne julen blir desseren en smule sunnere :-D

     (2)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Hei Monica, Aprikossaus hørtes veldig godt ut til denne riskremen :) God jul!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat