Riskrem med cottage cheese

Riskrem med Cottage Cheese

Kommentarer 5
  • Enkel
  • 15 min
Oppskrift på en sunnere og mer kalorifattig variant av den tradisjonsrike juledesserten riskrem. Denne gangen bytter vi ut ris med cottage cheese.

Ingredienser

Antall porsjoner

Riskrem

400 g TINE Cottage Cheese Original
4 dl TINE Kremfløte
2 ts vaniljesukker

Rød saus

200 g frosne jordbær
100 g melis
½ dl vann

Slik gjør du det

    1. Bland cottage cheese med vispet kremfløte tilsatt vaniljesukker.
  1. Rød saus

    1. Kok opp jordbær, melis og vann. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus. Hell passe mengde over riskremen.
Tips!

Hvis du ikke ønsker å lage din egen rød saus, så kan du servere riskremen sammen med en dæsj deilig Piano Bringebærsaus. Kjempegodt!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Monica

    4 år siden
    Tror det var denne som ble servert på sykehuset med aprikos saus. Å den var god! Så denne julen blir desseren en smule sunnere :-D

    Kommenter  (2)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Monica, Aprikossaus hørtes veldig godt ut til denne riskremen :) God jul!

      Kommenter  (0)


  • Anne Marthe

    7 år siden
    Riskrem uten ris?

    Kommenter  (4)

    • Norge

      7 år siden
      Light er jo en drikke ikke sant ?

      Kommenter  (1)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      7 år siden
      Ja, dette er en god og langt magrere variant for de som allerede har startet på en sunnere livsstil FØR det nye året er kommet... God jul og godt nyttår, Anne Marthe!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat