Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Lime-sabayonne med bringebær og mango

Enkel
25min

En frisk variant av eggedosis, her med lime. Desserten er enkel og rask å lage og smaker fortreffelig etter et lengre måltid.

4
(92)
Lime-sabayonne med bringebær og mango

Ingredienser

4 stk
eggeplomme
4 ss
sukker
1 ½ ss
ferskpresset limesaft
1 ts
finrevet limeskall
0.25 dl
Farris med lime

Til servering

1 stk
mango
1 stk
lime
300 g
bringebær
100 g
mørk sjokolade

Slik gjør du

  1. Tips

    Bytt gjerne ut Farris med søtvin, champagne eller konjakk for litt mer spiss på desserten.

Tips

Sabayonne er en varianten av vår eggedosis og kan brukes som saus over all slags frukt og bær. Du kan også gratinere frukt og bær i sausen ved å ha det i en ildfast form og sette den under grillelementene på 250 °C i et par minutter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter