Dessert-grøt med bringebærsaus

Dessert-grøt med bringebærsaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
En søt vri på havregrøten toppet med deilig bringebærsaus, friske bær og nøtter.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dl lettkokte havregryn
6 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ ts salt
2 ss honning
4 ss hakkede mandler

Topping

4 ss bringebær
4 dl Piano Bringebærsaus
2 ss hakkede mandler

Slik gjør du det

    1. Kok opp havregryn og melk i en gryte og la koke i 5-10 minutter under omrøring til grøten har ønsket konsistens.
    2. Smak til med salt, og rør inn honning og hakkede mandler.
    3. Ha grøten i serveringskåler og topp med bringebær, rød saus og hakkede mandler.
Tips!

Du kan koke grøt på andre kornsorter også, som spelt, bygg og hirse. Følg anvisning på pakken, og lag grøten litt søtere enn saltere. Topp med Piano bringebærsaus og friske bær.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat