Håndkle og blad
Dessert-grøt med bringebærsaus
(00)

Dessert-grøt med bringebærsaus

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En søt vri på havregrøten toppet med deilig bringebærsaus, friske bær og nøtter.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dllettkokte havregryn
6 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ tssalt
2 sshonning
4 sshakkede mandler

Topping

4 ssbringebær
4 dlPiano Bringebærsaus
2 sshakkede mandler
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok opp havregryn og melk i en gryte og la koke i 5-10 minutter under omrøring til grøten har ønsket konsistens.
    2. Smak til med salt, og rør inn honning og hakkede mandler.
    3. Ha grøten i serveringskåler og topp med bringebær, rød saus og hakkede mandler.
Blått hjerte
Tips!

Du kan koke grøt på andre kornsorter også, som spelt, bygg og hirse. Følg anvisning på pakken, og lag grøten litt søtere enn saltere. Topp med Piano bringebærsaus og friske bær.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat