Tilslørte bondepiker med kremost og pære
En herlig variant av tilslørede bondepiker med både kremost, pære og cookies som gir den ellers så kjente og kjære desserten en annerledes vri. Garantert suksess rundt bordet!
Middels•15 min•2 personer
Ingredienser
Vaniljepære
- 1 stykk pære
- 0.5 dl vann
- 0.5 stykk vaniljestang, (frøene)
- 1 ss sukker
Kremostkrem
- 1.5 dl TINE® Kremfløte
- 3 ss sukker
- 0.5 stykk vaniljestang, (frøene)
- 100 g TINE® Kremgo® Naturell
Mellom lagene
- 2 stykk cookie, eller annen type kjeks
- 2 ss hakkede nøtter
Slik gjør du
1
Skrap ut frøene fra vaniljestangen ved å dele den på langs. Skjær godt modne pærer i terninger og kok med vann, frø og sukker til de er møre. Mos lett med en gaffel eller stavmikser.
2
Visp kremfløte til krem sammen med sukker og frøene fra vaniljestang. Bland inn kremosten.
3
Legg lagvis i glass knuste cookies, pæremos, hakkede nøtter og krem. Pynt med mynteblader.
TipsKaramellsaus kan gjerne legges mellom lagene og eventuelt oppå ved servering.