Håndkle og blad
Tilslørte bondepiker med kremost og pære
(3737)

Tilslørte bondepiker med kremost og pære

  • Utførelse

    Middels
  • Tid

En herlig variant av tilslørede bondepiker med både kremost, pære og cookies som gir den ellers så kjente og kjære desserten en annerledes vri. Garantert suksess rundt bordet!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Vaniljepære

1 stkpære
½ dlvann
½ stkvaniljestang (frøene)
1 sssukker

Kremostkrem

1 ½ dlTINE Kremfløte
3 sssukker
½ stkvaniljestang (frøene)
100 gTINE Kremgo’® Naturell

Mellom lagene

2 stkcookies eller annen type kjeks
2 sshakkede nøtter
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skrap ut frøene fra vaniljestangen ved å dele den på langs. Skjær godt modne pærer i terninger og kok med vann, frø og sukker til de er møre. Mos lett med en gaffel eller stavmikser.
    2. Visp kremfløte til krem sammen med sukker og frøene fra vaniljestang. Bland inn kremosten.
    3. Legg lagvis i glass knuste cookies, pæremos, hakkede nøtter og krem. Pynt med mynteblader.
Blått hjerte
Tips!

Karamellsaus kan gjerne legges mellom lagene og eventuelt oppå ved servering.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat