Tilslørte bondepiker med kremost og pære

Tilslørte bondepiker med kremost og pære

Kommentarer 0
  • Middels
  • 15 min
En herlig variant av tilslørede bondepiker med både kremost, pære og cookies som gir den ellers så kjente og kjære desserten en annerledes vri. Garantert suksess rundt bordet!

Ingredienser

Antall porsjoner

Vaniljepære

1 stk pære
½ dl vann
½ stk vaniljestang (frøene)
1 ss sukker

Kremostkrem

1 ½ dl TINE Kremfløte
3 ss sukker
½ stk vaniljestang (frøene)
100 g TINE Kremgo’® Naturell

Mellom lagene

2 stk cookies eller annen type kjeks
2 ss hakkede nøtter

Slik gjør du det

    1. Skrap ut frøene fra vaniljestangen ved å dele den på langs. Skjær godt modne pærer i terninger og kok med vann, frø og sukker til de er møre. Mos lett med en gaffel eller stavmikser.
    2. Visp kremfløte til krem sammen med sukker og frøene fra vaniljestang. Bland inn kremosten.
    3. Legg lagvis i glass knuste cookies, pæremos, hakkede nøtter og krem. Pynt med mynteblader.
Tips!

Karamellsaus kan gjerne legges mellom lagene og eventuelt oppå ved servering.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat