Oppskrift på bakt banan med melkesjokolade og vaniljekesam
0

Bakt banan med melkesjokolade og vaniljekesam

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enten du er på tur eller hjemme er bakte bananer et enkelt og godt alternativ til dessert. Kan lages på bålet, grillen eller i ovnen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkbananer
150 gmelkesjokolade
3 dlKesam® Vanilje
4 ssmandler, i flak

Slik gjør du det

    1. Skjær et snitt i skallet og litt ned i bananen, på langsiden.
    2. Legg bananer på ark med aluminiumsfolie. Knekk sjokoladen i biter og fordel i snittene i bananene. Legg dem godt ned i bananen og fold folien godt over bananen.
    3. Legg bananer på bålet i 2-5 minutter, eller stek i ovnen i ca. 15 minutter på 200 °C. Brett folien til side og spis ut av skallet med vaniljekesam og mandelflak.

      Tips:

      Du kan ta de bakte bananene ut av skallet og server med is og pisket krem for en litt mer fancy variant.

Tips:

Disse kan også lages på grill eller bål. Pakk dem inn i et ekstra lag med folie om du skal legge dem i glørne på bålet.

Kommentarer