Håndkle og blad
Bakt banan med melkesjokolade og vaniljekesam
(1919)

Bakt banan med melkesjokolade og vaniljekesam

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enten du er på tur eller hjemme er bakte bananer et enkelt og godt alternativ til dessert. Kan lages på bålet, grillen eller i ovnen.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stkbananer
150 gmelkesjokolade
3 dlKesam® Vanilje
4 ssmandler, i flak
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skjær et snitt i skallet og litt ned i bananen, på langsiden.
    2. Legg bananer på ark med aluminiumsfolie. Knekk sjokoladen i biter og fordel i snittene i bananene. Legg dem godt ned i bananen og fold folien godt over bananen.
    3. Legg bananer på bålet i 2-5 minutter, eller stek i ovnen i ca. 15 minutter på 200 °C. Brett folien til side og spis ut av skallet med vaniljekesam og mandelflak.
      Blått hjerte
      Tips!

      Du kan ta de bakte bananene ut av skallet og server med is og pisket krem for en litt mer fancy variant.

Blått hjerte
Tips!

Disse kan også lages på grill eller bål. Pakk dem inn i et ekstra lag med folie om du skal legge dem i glørne på bålet.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat