Bakt banan med melkesjokolade og vaniljekesam

Bakt banan med melkesjokolade og vaniljekesam

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Enten du er på tur eller hjemme er bakte bananer et enkelt og godt alternativ til dessert. Kan lages på bålet, grillen eller i ovnen.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk bananer
150 g melkesjokolade
3 dl Kesam® Vanilje
4 ss mandler , i flak

Slik gjør du det

    1. Skjær et snitt i skallet og litt ned i bananen, på langsiden.
    2. Legg bananer på ark med aluminiumsfolie. Knekk sjokoladen i biter og fordel i snittene i bananene. Legg dem godt ned i bananen og fold folien godt over bananen.
    3. Legg bananer på bålet i 2-5 minutter, eller stek i ovnen i ca. 15 minutter på 200 °C. Brett folien til side og spis ut av skallet med vaniljekesam og mandelflak.
      Tips!

      Du kan ta de bakte bananene ut av skallet og server med is og pisket krem for en litt mer fancy variant.

Tips!

Disse kan også lages på grill eller bål. Pakk dem inn i et ekstra lag med folie om du skal legge dem i glørne på bålet.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat