Sjokolademousse med Biola® E+® Drikke Kakao
En herlig og fyldig sjokolademousse laget med Biola® E+® Drikke Kakao.
Middels•15 min•8 personer
Ingredienser
- 3 dl TINE® Kremfløte
- 50 g sukker
- 5 stykk gelatinplate
- 100 g kokesjokolade
- 5 dl Biola® E+ Drikke Kakao 1L
- 3 dl TINE® Crème Fraîche Original
Slik gjør du
1
Kok opp fløte i en kjele. Tilsett sukker og la det løses opp.
2
Bløtlegg gelatinplatene i litt vann i 5 minutter, mens fløteblandingen kjøler seg ned litt.
3
Ha i hakket kokesjokolade i fløten og la den smelte under omrøring.
4
Ha i gelatinet og bland godt sammen. Tilsett Biola E+ kakao. Pisk crème fraîche stiv og ha oppi under omrøring.
5
Hell i glass og sett i kjøleskap over natta eller minst 6 timer.