
Bringebærparfait
Hjemmelaget parfait (uttales "parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserten å stivne i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fremgangsmåte
- 1
Pisk egg og melis til en luftig eggedosis. Mos bringebærene og rør dem sammen med eggedosisen, og bland deretter inn kakao.
- 2
Visp fløten til krem. Bland kremen forsiktig sammen med eggedosisen, og hell i porsjonsglass. La parfaiten stå i fryseren i 3-4 timer slik at den stivner.
- 3
En parfait bør stå minst 30 minutter i kjøleskapet før du serverer den. Pynt med vispet krem, revet sjokolade og friske bringebær.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


