
Appelsinkrem
En frisk og enkel dessert med smak av appelsin. Du kan lage den i god tid før middag, for den bør stå i kjøleskapet minst en time før servering.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Appelsinfileter:
Pynt
Fremgangsmåte
- 1
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann ca 10 minutter. Visp appelsinsaft, sukker og eggeplommer i en kjele og varm forsiktig til det tykner. Det må ikke koke.
- 2
Ta gelatinen opp og kryst ut vannet. Smelt den i 3 ss kokende varmt vann. Rør inn likør og bland dette i appelsinkremen. Avkjøl. Visp fløten til krem og bland alt.
- 3
Skrell appelsinene med en skarp kniv og skjær fileter av båtene. Bland appelsinfiletene og krem i glass. Sett desserten minst 1 time i kjøleskapet før den serveres.
- 4
Pynt med litt revet appelsinskall og sitronmelisse ved servering.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

