
Grove scones med nøtter og sjokolade
Med grovt mel er dette oppskrift på scones som gir god metthetsfølelse. Hva med å overraske med disse på neste søndagstur? Vi kan i alle fall love at de smaker utrolig godt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Hakk sjokolade og nøtter grovt og ha i en bolle. Bland inn mel, salt og bakepulver, og tilsett Kefir.
- 2
Rør sammen til en deig, bruk gjerne en kjøkkenmaskin hvis du har.
- 3
Ha deigen ut på et melet bord og trykk den forsiktig ut til deigen er omtrent 2 cm høy. Stikk deigen ut i sirkler, ca. 5 cm i diameter. Bruk for eksempel et vannglass til utstikkingen.
- 4
Stek scones på 250 °C i ca. 15 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist.
Tips
Du kan også blande inn rosiner eller andre typer nøtter dersom du ønsker det.