Fakkelkake
Enkel•45 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
Cupcakes
-
100 gmykt TINE® Meierismør
-
2 dlsukker
-
3 stkegg
-
2 tsbakepulver
-
1 tsvaniljesukker
-
4 dlhvetemel
-
1 ½ dl
-
1 ⅕ dlkokosmasse
-
2 stklime
Fakkeltopping
-
300 g
-
150 gmelis
-
1 ¼ dl
-
3 tsrød konditorfarge
-
3 tsgul konditorfarge
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 175 °C. Pisk sammen smør og sukker til det blir luftig. Rør inn ett og ett egg, mens du pisker i mellom. Rør til skikkelig eggedosis mellom hver gang.
-
2
Bland sammen bakepulver, vaniljesukker og hvetemel i en annen bolle. Tilsett dette i eggedosisen sammen med kremfløten. Rør så alt er blandet, men pass på at du ikke rører for lenge.
-
3
Riv skallet fra to lime. Vend inn finrevet limeskall og kokos, i tillegg til saften fra én lime.
-
4
Hell røren i muffinsformer. Ha gjerne formene i et muffinsbrett. Fyll formene 2/3 fulle og stek midt i ovnen i ca 15 min.
-
5
Avkjøl kakene før du pynter dem med krem.
Fakkeltopping
-
6
Bland først sammen kremost og melis. Tilsett kremfløte og pisk til det er passe stivt.
-
7
Del kremen i to, og ha i en farge i hver av delene. Pynt hver kake med både rød og gul krem.