Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Urtefylte snurrer

Enkel
1t 20min

Nybakte snurrer fylt med friske urter og Norvegia er et helt måltid i seg selv og passer bra å ha med seg ut på tur. Disse bollene passer også veldig godt å servere til salater og supper og er flotte å ha i matpakka!

3.9
(30)
Urtefylte snurrer

porsjoner

30

50 g
gjær (á 1 pk)
2 ts
salt
15 dl
hvetemel

Fyll

50 g
0.5 dl
friske krydderurt (rosmarin, kjørvel, timian og/eller oregano)
0.5 dl
persille (finhakket)
100 g
NORVEGIA® økologisk eller annen god Norvegia, revet

Til pensling

1 stk
egg
½ stk
havsalt

Slik gjør du

Tips

Skjær gjerne biter av skinke eller salami og bland i disse gode snurrene. Det smaker også kjempegodt!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter