TINE Yoghurt Fyldig på farten

Best i test!

Bramat har testet gresk yoghurt og Fyldig porsjonsbeger fikk terningkast 6.

I denne testen har de sammenliknet næringsinnholdet i greske yoghurter i porsjonsbeger som er å få kjøpt hos de største matvarekjedene. De har vurdert hvor mye protein, mettet fett og sukker det er per 100 gram av de ulike typene yoghurt, og gjort en totalvurdering basert på dette. TINE Yoghurt Fyldig med smakene Jordbær, Eple & Guava og Pasjonsfrukt fikk alle terningkast 6 og ble testvinnere.

TINE Yoghurt Fyldig...på farta!

TINE Yoghurt Fyldig i singelbeger med skje i lokket - perfekt på farta.

TINE Yoghurt Fyldig er en gresk yoghurt laget på tradisjonelt vis av norsk melk. Den inneholder 30% mindre sukkerarter enn lignende fruktyoghurter på markedet, har lite fett og er rik på protein. Singelbegrene er laktosefrie.

Den kommer i smakene:

TINE Yoghurt Fyldig

Hemmeligheten bak vår TINE Yoghurt Fyldig ligger i kombinasjonen av de gode smakene fra TINE Yoghurt og metoden som er inspirert av greske håndverkstradisjoner.

Yoghurten siles gjennom et filter og vi står igjen med en fyldigere yoghurt med alle de gode næringsstoffene fra melken. Det brukes 2,5 ganger mer melk for å skape den fløyelsesmyke, fyldige konstistensen.

  • De inneholder 30 prosent mindre sukkerarter per 100 gram enn lignende yoghurter på markedet.
  • TINE Yoghurt Fyldig har lite fett og er proteinrik.

Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar protein til muskelvekst og en normal beinhelse.

Mat på Bordet - Frokostinspirasjon

TINE Yoghurt Fyldig presenterer FROKOSTINSPIRASJON i samarbeid med Mat på Bordet. Her finner du 6 spennende frokosttips lagd av Årets Matblogger 2015. Er du glad i nøtter og honning? Eller foretrekker frukt? La deg inspirere! Oppskriftene finner du på www.matpaabordet.no.