Gratinerte squashpannekaker med skinke og mozzarella

Gratinerte squashpannekaker

0
37
Enkel40 min
Trendy og sunn squashpannekake fylt med mozzarella og skinke er perfekt lunsjmat. Denne er gratinert med ekstra parmesan og smaker supert med en frisk salat. Enkelt å lage og en rett som imponerer!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    squash
  • 2 stk
    egg
  • 1 ½ dl
    revet parmesan
  • ½ dl
    strøkavring
  • ¼ ts
    pepper
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    spisskummen
  • ¼ ts
    hvitløkspulver

Fyll

  • 6 skiver
    bøkerøkt skinke (ca 100 gram)
  • 2 pakker
    fersk mozzarella
  • 1 kvist
    basilikum

Slik gjør du det

  1. 1

    Forvarm ovnen til 200 °C. Riv squash grovt på et rivjern og klem ut så mye av væsken som mulig. Visp sammen egg, parmesan, strøkavring og krydder i en bolle og rør inn revet squash.

  2. 2

    Dekk et stekebrett med bakepapir og spre blandingen utover i et rektangel, ca. 30 x 20 cm. Stek i ovnen i 15-20 minutter til kantene begynner å bli gylne. Avkjøl litt og snu pannekaken opp ned på et annet bakepapir og dra bakepapiret forsiktig av.

  3. 3

    Skru ned temperaturen på ovnen til 180 °C. Del mozzarella i skiver og legg skinkeskiver og ost fordelt utover pannekaken. Dryss over fersk basilikum og rull sammen til en rull. Dryss litt ekstra parmesan på toppen og stek i ovnen i ca. 15 minutter.

  4. 4

    Del i skiver og server med en frisk salat, tomat og ekstra basilikum.

Del denne oppskriften: