Oppskrift på Minipaier med kremost
4

Minipaier med kremost

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nydelig porsjonspaier med kremost, cherrytomat og kokt skinke. Små porsjonspaier er populært å få i matpakken, til lunsj og til middag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Bunn

1 pakkeNå® Paibunn
100 gramkokt skinke
6 stkcherrytomater
3 stkegg
2 desiliterTINE Matfløte eller TineMelk Hel
1 begerTINE Kremgo’® Urter eller annen variant (à 125 g)
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
½ desiliterlett ristede pinjekjerner (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. Til denne oppskriften på minipaier, trenger du små paiformer, muffinsformer, eller muffinsbrett. Start med å sette på stekeovnen på 200ºC.
  2. Bunnen

  3. Trill Nå-deigen ut på bakebordet. Stikk ut sirkler på ca. 8-19 cm i diameter og ha dem i smurte, små muffinsformer, gjerne på brett, eller små paiformer/sandkakeformer. Deig som blir til overs, kjevler du om i gjen og stikker ut nye sirkler. Sett formene kjølig i ca. 20 minutter.
  4. Fyllet

  5. Visp sammen egg, fløte, kremost, salt og pepper til kremosten er oppløst. Fordel skinkebitene i formene og hell i egg- og osteblandingen. Del tomatene i to go legg dem i. Fordel pinjekjerner over.
  6. Stek minipaiene midt i ovnen i ca. 30 minutter.
  7. Server paiene varme, lune eller kalde, gjerne sammen med en frisk salat.

Tips:

Mini-paier kan fylles med alt mulig godt. Forsøk å lage en variant med f.eks. salami og feta, biter av brie og røkt skinke, røkelaks og gressløk - eller hva med bacon og kylling?

Kommentarer

Produkter i oppskriften