Oppskrift på Minipaier med kremost

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Minipaier med kremost

Nydelig porsjonspaier med kremost, cherrytomat og kokt skinke. Små porsjonspaier er populært å få i matpakken, til lunsj og til middag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Mini-paier kan fylles med alt mulig godt. Forsøk å lage en variant med f.eks. salami og feta, biter av brie og røkt skinke, røkelaks og gressløk - eller hva med bacon og kylling?

Slik gjør du

  1. Til denne oppskriften på minipaier, trenger du små paiformer, muffinsformer, eller muffinsbrett.

    Start med å sette på stekeovnen på 200ºC.

Bunnen

  1. Trill Nå-deigen ut på bakebordet. Stikk ut sirkler på ca. 8-19 cm i diameter og ha dem i smurte, små muffinsformer, gjerne på brett, eller små paiformer/sandkakeformer. Deig som blir til overs, kjevler du om i gjen og stikker ut nye sirkler. Sett formene kjølig i ca. 20 minutter.

Fyllet

  1. Visp sammen egg, fløte, kremost, salt og pepper til kremosten er oppløst. Fordel skinkebitene i formene og hell i egg- og osteblandingen. Del tomatene i to go legg dem i. Fordel pinjekjerner over.

  2. Stek minipaiene midt i ovnen i ca. 30 minutter.

  3. Server paiene varme, lune eller kalde, gjerne sammen med en frisk salat.

Lignende oppskrifter