Oppskrift på Omelettwrap med salami, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Omelettwrap med salami

Omelett passer godt til både lunsj og middag. Enklere enn dette kan det nesten ikke gjøres. Oppskriften holder til to omeletter.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Pisk egg, melk, salt og pepper.

  2. Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme. Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Omeletten skal stivne og være gyllen på undersiden før du snur den, ca. 2 minutter. Stek 1 minutt til på den andre siden.

  3. Legg omeletten på en tortillalefse. Legg på to skiver salami, to skiver ost og et salatblad. Rull godt sammen, og server.

    Du kan også smøre et lag med kremost på lefsen før omeletten legges på. Da blir wrapen enda saftigere.