Oppskrift på Omelettwrap med salami
7

Omelettwrap med salami

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Omelett passer godt til både lunsj og middag. Enklere enn dette kan det nesten ikke gjøres. Oppskriften holder til to omeletter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkegg
2 spiseskjeTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
4 teskjeTINE Meierismør
2 stkvårløk, finskivet
1 stkrød paprika, i terninger
8 skiversalami
8 skiverRidder®
4 stksalatblader
4 stktortillalefser

Slik gjør du det

  1. Pisk egg, melk, salt og pepper.
  2. Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme. Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Omeletten skal stivne og være gyllen på undersiden før du snur den, ca. 2 minutter. Stek 1 minutt til på den andre siden.
  3. Legg omeletten på en tortillalefse. Legg på to skiver salami, to skiver ost og et salatblad. Rull godt sammen, og server.

    Tips:

    Du kan også smøre et lag med kremost på lefsen før omeletten legges på. Da blir wrapen enda saftigere.

Kommentarer

Produkter i oppskriften