Oppskrift på Calzone

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Calzone

Italienske Calzone er fylt med mozzarella, tomat og kjøtt. Vår Calzone er fylt med kyllingkjøtt og sorte oliven sammen med pizzasaus og Jarlsberg.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvitløkdressing eller Urtedressing passer veldig godt til Calzone pizza.

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 200 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter.

  2. Skjær kjøttet i terninger. Stek kyllingfiletene. Tilsett pizzasaus, hakket oliven og hakket paprika. Smak til med salt, pepper og oregano.

    Hvis du har litt ekstra tid, kan du lage din egen hjemmelaget pizzasaus.

  3. Rull ut pizzadeigen, legg den på stekeplate og fordel fyllet langs midten. Dryss på ost. Lim sammen kantene med sammenvispet egg.

  4. Brett langsiden opp og sammen før du tvinner endene en halv gang. Pensle med litt vann og stek Calzonen i 15 - 20 minutter.

Lignende oppskrifter