Oppskrift på Calzone
0

Calzone

(25)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Italienske Calzone er fylt med mozzarella, tomat og kjøtt. Vår Calzone er fylt med kyllingkjøtt og sorte oliven sammen med pizzasaus og Jarlsberg.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stkrund Nå® Familiepizzabunn Italiensk

Pizzafyll

1 stkkyllingbryst
1 spiseskjeTINE Meierismør
2 desiliterferdig pizzasaus
½ stkfinhakket rød paprika
5 stksteinfrie oliven hakket
1 teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper
½ teskjeoreganokrydder
100 gramrevet Jarlsberg® Revet (evt. annen revet ost)
1 stkegg

Slik gjør du det

  1. Forvarm stekeovnen til 200 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter.
  2. Skjær kjøttet i terninger. Stek kyllingfiletene. Tilsett pizzasaus, hakket oliven og hakket paprika. Smak til med salt, pepper og oregano.

    Tips:

    Hvis du har litt ekstra tid, kan du lage din egen hjemmelaget pizzasaus.

  3. Rull ut pizzadeigen, legg den på stekeplate og fordel fyllet langs midten. Dryss på ost. Lim sammen kantene med sammenvispet egg.
  4. Brett langsiden opp og sammen før du tvinner endene en halv gang. Pensle med litt vann og stek Calzonen i 15 - 20 minutter.

Tips:

Hvitløkdressing eller Urtedressing passer veldig godt til Calzone pizza.

Kommentarer

Produkter i oppskriften