Oppskrift på Pasta med bacon og kremost, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pasta med bacon og kremost

Pancetta er en italiensk spesialitet av urøkt bacon som er tørket med krydder, salt og pepper. Denne pastaretten er både frisk, smaksrik og enkel å tilberede.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Det går også fint å bruke vanlig bacon, dersom du ikke får tak i den urøkte varianten.

Slik gjør du

  1. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær pancetta, eller bacon, i strimler og sprøstek i stekepanne. Forvell bønnene i lettsaltet vann.

  2. Kok opp fløte, visp inn osten og smak til med salt og pepper. Vend inn pasta og bønner. Server i dype skåler toppet med sprø pancetta/bacon.

  3. Server med et dryss av ramsløk eller gressløk.

Lignende oppskrifter