Oppskrift på Pasta med bacon og kremost
0

Pasta med bacon og kremost

(21)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pancetta er en italiensk spesialitet av urøkt bacon som er tørket med krydder, salt og pepper. Denne pastaretten er både frisk, smaksrik og enkel å tilberede.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 grampasta f.eks. penne, farfalle eller garganelli
100 grampancetta evt. vanlig bacon
100 gramaspargesbønner
2 desiliterTINE Kremfløte
125 gram TINE Kremgo’® Krydder eller annen smak
½ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper

Dryss:

2 spiseskjefinhakket ramsløk eller gressløk

Slik gjør du det

  1. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær pancetta, eller bacon, i strimler og sprøstek i stekepanne. Forvell bønnene i lettsaltet vann.
  2. Kok opp fløte, visp inn osten og smak til med salt og pepper. Vend inn pasta og bønner. Server i dype skåler toppet med sprø pancetta/bacon.
  3. Server med et dryss av ramsløk eller gressløk.

Tips:

Det går også fint å bruke vanlig bacon, dersom du ikke får tak i den urøkte varianten.

Kommentarer

Produkter i oppskriften