Oppskrift på Pasta all`Alfredo

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pasta all`Alfredo

Oppskrift med pasta, ost og pepper. Enkelt og fantastisk godt. Serveres like gjerne på en onsdag som på en søndag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Har du revet for mye parmesan? Parmesan kan fint fryses, både i hel form og som revet.

Slik gjør du

  1. Kok opp vann i en stor kjele.

  2. Smelt smøret i en middels stor kjele. Hell i fløten, og kok sakte opp. La dette koke på lav temperatur i rundt fem minutter. Rør av og til.

  3. Ha litt salt i kokevannet, og tilsett pastaen. Kok i tre minutter. Hell vannet av pastaen.

  4. Ha parmesan i fløtesausen, og smak til med salt og pepper. Bland den nykokte pastaen inn i sausen, og server.

    Legg gjerne noen skiver spekeskinke på retten rett før servering.

Lignende oppskrifter