Oppskrift på Pasta all`Alfredo
3

Pasta all`Alfredo

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift med pasta, ost og pepper. Enkelt og fantastisk godt. Serveres like gjerne på en onsdag som på en søndag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 litervann
50 gramTINE Meierismør
2 desiliterTINE Matfløte
400 gramfersk tagliatelle
75 gramrevet parmesan
1 teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Kok opp vann i en stor kjele.
  2. Smelt smøret i en middels stor kjele. Hell i fløten, og kok sakte opp. La dette koke på lav temperatur i rundt fem minutter. Rør av og til.
  3. Ha litt salt i kokevannet, og tilsett pastaen. Kok i tre minutter. Hell vannet av pastaen.
  4. Ha parmesan i fløtesausen, og smak til med salt og pepper. Bland den nykokte pastaen inn i sausen, og server.

    Tips:

    Legg gjerne noen skiver spekeskinke på retten rett før servering.

Tips:

Har du revet for mye parmesan? Parmesan kan fint fryses, både i hel form og som revet.

Kommentarer

Produkter i oppskriften