Oppskrift på Minestrone

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Minestrone

Minestronesuppe er en klassisk grønnsakssuppe fra Italia med kraft, tomat og pasta. Dette er originalt en restesuppe og en god måte å få brukt grønnsaker man har liggende.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bytt gjerne ut noen av grønnsaker med andre favoritter som grønne bønner, grønnkål eller pastinakk.

Slik gjør du

  1. Grovhakk gulrot, løk og selleri og fres i en gryte med smør til mykt, ca. 7 minutter. Rør inn presset hvitløk.

  2. Grovhakk kål og squash og ha i gryten sammen med tomat, bladpersille, pasta og buljong blandet med vann.

  3. La småkoke til pastaen er al dente, ca. 8 minutter. Smak til med salt og pepper. Server med revet ost og hakket bladpersille, og brød med smør ved siden av.

    Velg pastatyper som skjell, skruer eller makaroni.

Lignende oppskrifter