Oppskrift på Chilicannelloni
0

Chilicannelloni

(50)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rykende varme pastaruller fylt med cottage cheese, chili, tomatsaus og vellagret Jarlsberg, smaker veldig godt til middag og fredagskos.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form

Ingredienser

12 stklasagneplater
500 gramTINE Cottage Cheese Original
1 teskjesalt
1 stkfinhakket chili
2 spiseskjehakket persille

Tomatsaus

1 stkgrovhakket løk
400 gramhermetiske tomater (1 boks er som regel ca 400 gram)
1 stkfinhakket hvitløksfedd
1 spiseskjesukker
1 teskjesalt
1 teskjepaprikapulver
½ teskjenykvernet pepper
1 stksmuldret grønnsakbuljongterning
2 desiliterrevet Jarlsberg® Vellagret m/skorpe eller annen god gulost

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min. Ta dem forsiktig opp og ha én ss cottage cheese, smakt til med salt, og ha litt chili og persille på hver plate. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.
  3. Legg løk, tomater, hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.
  4. Hell tomatsausen i en kjele sammen med buljongterningen. La det koke opp under omrøring. Hell sausen over pastarullene. Strø over osten.
  5. Gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca. 25 minutter.

Tips:

Server gjerne med en grønn salat og godt brød til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften