Oppskrift på Chilicannelloni

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Chilicannelloni

Rykende varme pastaruller fylt med cottage cheese, chili, tomatsaus og vellagret Jarlsberg, smaker veldig godt til middag og fredagskos.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Ildfast form
TIPS!: Server gjerne med en grønn salat og godt brød til.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min. Ta dem forsiktig opp og ha én ss cottage cheese, smakt til med salt, og ha litt chili og persille på hver plate. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.

  3. Legg løk, tomater, hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.

  4. Hell tomatsausen i en kjele sammen med buljongterningen. La det koke opp under omrøring. Hell sausen over pastarullene. Strø over osten.

  5. Gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca. 25 minutter.

Lignende oppskrifter