Jarlsberg® Vellagret m/skorpe

Jarlsberg® Vellagret skjæres fra ostehjul som lagres i 12 måneder på trehyller i våre tradisjonsrike ostelagre. Slik får du enda mer av den verdenskjente, fyldige, litt søtlige og nøtteaktige smaken. Osten kjennetegnes av sine store runde hull, og ble utviklet i Norge fra slutten av 50-tallet.

Jarlsberg® Vellagret er en smakshever i de aller fleste varme og kalde retter. Den kan for eksempel brukes til ferskt brød, quiche, sufflé og pai, og har en selvskreven plass på ostefatet.

Reklamefilm Jarlsberg® - Vi nordmenn er stolte av Jarlsberg®

Vi nordmenn er stolte av Jarlsberg®. Og vi som lager Jarlsberg® er ekstra stolte.

At Jarlsberg® er noe for seg selv er ingen tilfeldighet.

Gjennom håndverk og kjærlighet (og ikke minst den hemmelige ingrediensen), er hvert eneste ostehjul først ystet og deretter modnet i månedsvis på trehyller i ysteriet.

Alle ostehjul vendes for hånd av våre dyktige ostemakere – akkurat i tide til å skape den unike smaken.

Bare Jarlsberg® er Jarlsberg®.  

Naturlig laktosefri

Visste du at alle Jarlsberg® er naturlig fri for laktose? Dette merkes nå på all emballasje.

Les mer om naturlig laktosefritt her

Smakfulle oppskrifter med Jarlsberg®

Prøv våre enkle og fristende oppskrifter med Jarlsberg® som er lette å lage og lette å nyte.

Smakfulle oppskrifter med Jarlsberg®