Oppskrift på Grillet kyllingbryst, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grillet kyllingbryst

Enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med Jarlsberg®, ruccola og bacon.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: I stedet for bacon kan du også bruke spekeskinke, gjerne spansk Serrano.

Slik gjør du

  1. Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken.

  3. Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på Jarlsberg® og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne.

  4. Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.

  5. Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.

Lignende oppskrifter