Oppskrift på Gresk kylling
0

Gresk kylling

(54)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fantastisk god kyllingrett med smaker av sommerlig krydder, oliven og feta. En middag som tar deg med til Hellas.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkkyllingfileter (ca. 100 g per person)
1 ssTINE Meierismør
1 tssalt
½ tsnykvernet pepper

Saus:

2 stkhvitløksfedd
1 ssTINE Meierismør
2 dlhønsebuljong
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 10 %
50 gfetaost
2 tsoreganokrydder
2 tssoyasaus

Tilbehør:

½ lblandet salat
12 stkcherrytomater delt i to
1 dlfrisk oregano
8 stksorte oliven
8 stksorte oliven

Slik gjør du det

  1. Brun kyllingfilet lett i smør i en stekepanne. Tilsett salt og pepper. Hold filetene varme.
  2. Rens og finhakk hvitløk og fres den i en panne med smør. Tilsett buljong, Crème Fraîche, most fetaost, oregano og soya.
  3. Legg kyllingen i sausen og la den koke i ca.10 minutter.
  4. Legg litt salat og cherrytomater på hver tallerken og legg over kyllingen. Dryss over litt most fetaost, fersk oregano og noen oliven ved servering.

Kommentarer

Produkter i oppskriften