Oppskrift på Gresk kylling
0

Gresk kylling

(53)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fantastisk god kyllingrett med smaker av sommerlig krydder, oliven og feta. En middag som tar deg med til Hellas.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkkyllingfileter (ca. 100 g per person)
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 teskjesalt
½ teskjenykvernet pepper

Saus:

2 stkhvitløksfedd
1 spiseskjeTINE Meierismør
2 desiliterhønsebuljong
3 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 10 %
50 gramfetaost
2 teskjeoreganokrydder
2 teskjesoyasaus

Tilbehør:

½ literblandet salat
12 stkcherrytomater delt i to
1 desiliterfrisk oregano
8 stksorte oliven
8 stksorte oliven

Slik gjør du det

  1. Brun kyllingfilet lett i smør i en stekepanne. Tilsett salt og pepper. Hold filetene varme.
  2. Rens og finhakk hvitløk og fres den i en panne med smør. Tilsett buljong, Crème Fraîche, most fetaost, oregano og soya.
  3. Legg kyllingen i sausen og la den koke i ca.10 minutter.
  4. Legg litt salat og cherrytomater på hver tallerken og legg over kyllingen. Dryss over litt most fetaost, fersk oregano og noen oliven ved servering.

Kommentarer

Produkter i oppskriften