Oppskrift på Orientalsk kylling
2

Orientalsk kylling

(134)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Lettvint, raskt og kjempegodt middagstips. Her er en oppskrift på en kyllingrett full av gode smaker for folk i farten.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkkyllingfileter
2 spiseskjeTINE Meierismør
1 stkgrønn paprika
3 desiliterTINE Kremfløte
1 stkhvitløksfedd
2 teskjekarri
2 desilitermangochutney
1 teskjesambal oelek
1 koppmandelflak
1 stkrød paprika i biter

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Stek kyllingfilet hele i smøret og del dem så i mindre biter. Legg dem i den ildfaste formen.
  3. Skjær paprika i tynne strimler og legg over kyllingbitene. Visp fløten nesten stiv og bland inn finhakket hvitløk, karri, mango chutney og sambal oelek. Fordel kremen over kyllingen.
  4. Stek kyllingen i ovnen i ca. 20 minutter.
  5. Rist mandelflak lett i en varm stekepanne uten olje eller smør. Server kyllingen med paprika og ristede mandelflak.

Tips:

For å få en magrere variant av kyllingen, kan du erstatte kremfløte med samme mengde matfløte.

Kommentarer

Produkter i oppskriften