Oppskrift på Orientalsk kylling

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Orientalsk kylling

Lettvint, raskt og kjempegodt middagstips. Her er en oppskrift på en kyllingrett full av gode smaker for folk i farten.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: For å få en magrere variant av kyllingen, kan du erstatte kremfløte med samme mengde matfløte.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Stek kyllingfilet hele i smøret og del dem så i mindre biter. Legg dem i den ildfaste formen.

  3. Skjær paprika i tynne strimler og legg over kyllingbitene. Visp fløten nesten stiv og bland inn finhakket hvitløk, karri, mango chutney og sambal oelek. Fordel kremen over kyllingen.

  4. Stek kyllingen i ovnen i ca. 20 minutter.

  5. Rist mandelflak lett i en varm stekepanne uten olje eller smør.

    Server kyllingen med paprika og ristede mandelflak.

Lignende oppskrifter