Oppskrift på Rask kyllinggryte
8

Rask kyllinggryte

(104)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Får du mange middagsgjester en travel ukedag, passer denne kyllinggryta med eplesaft og balsamicoeddik perfekt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dlukokt ris
4 stkkyllingfileter
4 stkgulrøtter
½ stkløk
2 stkhvitløksfedd
2 ssTINE Meierismør
1 dlSunniva® Original Eplejuice (ev. eplecider)
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 % (eller TINE Matfløte)
1 ssbalsamicoeddik
1 ½ tssalt
½ tspepper
1 ssbasilikum (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
  2. Skjær kylling i små biter. Rens og skjær gulrot i terninger og finhakk løk og hvitløk.
  3. Brun kylling i smør sammen med hvitløk, løk og gulrot. Tilsett eplejuice og Crème Fraîche (ev. matfløte) og la det trekke i 10–15 minutter.
  4. Tilsett balsamicoeddik og smak til med salt og pepper. Server gryta med ris og pynt opp med litt basilikum.

Kommentarer

Produkter i oppskriften