Oppskrift på Rask kyllinggryte

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Rask kyllinggryte

Får du mange middagsgjester en travel ukedag, passer denne kyllinggryta med eplesaft og balsamicoeddik perfekt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. Skjær kylling i små biter. Rens og skjær gulrot i terninger og finhakk løk og hvitløk.

  3. Brun kylling i smør sammen med hvitløk, løk og gulrot. Tilsett eplejuice og Crème Fraîche (ev. matfløte) og la det trekke i 10–15 minutter.

  4. Tilsett balsamicoeddik og smak til med salt og pepper.

    Server gryta med ris og pynt opp med litt basilikum.

Lignende oppskrifter