Oppskrift på Kylling med aprikoser, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kylling med aprikoser

Oppskrift på eksotisk kyllingrett med ruccola, aprikoser og mango chutney. Rask og enkel å lage.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Mangochutney er et veldig anvendelig tilbehør som blir servert ved siden av mange indiske retter. Men mangochutney er også nydelig som tilbehør til smørbrød, og fantastisk som dipp til chips og salte kjeks.

Slik gjør du

  1. Brun kyllingfilet i en panne med smør på middels sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt.

  2. Kok opp buljong i en vid kjele. Rør i crème fraîche, mangochutney og tørkede aprikoser klippet i strimler.

  3. Kok opp igjen, og legg i kyllingfiletene. La dem koke ved svak varme i ca. 10 minutter. Bland i grovhakket ruccola, og la det bli gjennomvarmt.

    Server med godt brød.

Lignende oppskrifter