Oppskrift på Hot kyllinggryte
33

Hot kyllinggryte

(308)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne oppskriften på en hot og smaksrik kyllinggryte har en spennende miks av krydder. Perfekt til både hverdags og helg.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ½ desiliterukokt ris
2 teskjeTINE Meierismør
4 stkkyllingfileter
3 stkgulrøtter
1 teskjesalt
2 stkhvitløksfedd
½ spiseskjetomatpuré
1 teskjemalt ingefær
1 teskjegaram masala
1 teskjegurkemeie
1 teskjechili
½ desilitervann
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 spiseskjefrisk koriander eller bladpersille

Slik gjør du det

  1. Kok ris som anvist på pakken.
  2. Skjær kyllingfilet i strimler. Smelt smør i en stor gryte og brun kjøttet sammen med raspet gulrot. Smak godt til med salt.
  3. Tilsett finhakket hvitløk, tomatpuré, malt ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. La det småkoke i ca. 5 min.
  4. Dryss over hakket koriander eller persille ved servering.

Tips:

I denne oppskriften bruker vi Lett Crème Fraîche, som gir maten en frisk, velsmakende og syrlig smak. Alle typer crème fraîche passer godt i sauser, supper og gryteretter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften