Oppskrift på Rask pulled pork med salsa
0

Enkel pulled pork med salsa

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillalefser i båtform, fylt med deilig pulled pork og coleslaw. Pulled pork lager du enkelt med nakkekoteletter. Perfekt til hele familien.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form

Ingredienser

500 gramnakkekoteletter
1 poseOld El Paso Fajita Spice Mix
3 desiliterSunniva Original Eplejuice
2 desiliterOld El Paso Thick’N Chunky Salsa
4 stkOld El Paso Stand ‘N’ Stuff™ Tortillas
3 stkgulrøtter, i strimler
1 stkhjertesalat, i strimler
½ desiliterTINE Lettrømme 18 %
1 teskjesalt
1 spiseskjesitronsaft
½ teskjenykvernet pepper
½ desiliterTINE Lettrømme 18 %
2 desiliterOld El Paso Thick’N Chunky Salsa

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 150 °C.
  2. Legg koteletter i en ildfast form, strø over kryddermiks og smør salsa over dem. Hell eplejuice i formen, dekk med aluminiumfolie og sett i ovnen i ca. 3 timer.
  3. Legg gulrot og salat i en bolle. Ha rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt. Lag coleslaw ved å blande rømmedressingen med grønnsakene.
  4. Ta kjøttet ut av formen, og legg det i en bolle. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Fjern eventuelle bein i kotelettene. Bland inn kjøttet med salsaen.
  5. Varm Stand 'N' Stuff i ovnen, etter anvisning på pakken.
  6. Ha coleslaw i bunnen av tortillaene. Legg kjøttet på toppen, og server med rømme og salsa.

Tips:

Du kan også bruke ferdiggrillet kylling. Riv kjøttet fra hverandre, gjerne med to gafler. Stek med krydder i 3-4 minutter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften