Oppskrift på Rakfisk
0

Rakfisk

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

For mange er julefrokosten høydepunktet i julen. Rakfisk er ypperlig å servere, gjerne med rødløk, purreløk, rømme, rødbeter og lefser eller flatbrød til.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 kilogramrakfisk

Forslag til tilbehør

1 stkrødløk
1 stkpurre
10 spiseskjeTINE Seterrømme
4 stksyltede rødbeter
10 stklefser eller eventuelt flatbrød

Slik gjør du det

  1. Rens rakfisken fri for ben og skinn, og tørk den godt. Del i biter og legg på fat. Du kan også kjøpe rakfisken ferdig filetert, og klar til å legge rett på fat.
  2. Skjær rødløk og purreløk i tynne ringer. Server rødløk, purreløk, rømme, rødbeter og lefser eller flatbrød til rakfisken.

Tips:

Beregn ca. 100 g rakfisk per person på en buffé. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften