Oppskrift på Laksepasta
0

Laksepasta

(45)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pasta med laks er gjort i en fei og smaker friskt og godt. Den syrlige smaken i Crème Fraîche sammen med sitronpepper harmonerer utrolig godt med fisken, og gir en herlig smak.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Laksepasta

300 gramtagliatelle
300 gramSALMA
1 teskjesitronpepper
1 spiseskjeTINE Meierismør
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %

Servering

3 spiseskjefinhakket persille
1 spiseskjemarinerte soltørket tomat i strimler

Slik gjør du det

    Laksepasta

  1. Kok pasta som anvist på pakken.
  2. Skjær fisken i små stykker og dryss på sitronpepper. Stek fiskestykkene i smør i stekepannen til de er knapt gjennomstekte. Slå over Lett Crème Fraîche og la det surre litt.
  3. Servering

  4. Fordel den kokte pastaen i dype tallerkener med fisk og saus over. Dryss over marinerte soltørkede tomater i strimler og klippet persille.

Kommentarer

Produkter i oppskriften