Oppskrift på Pasta Italiano
1

Pasta italiano

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på rask og innbydende middag med sløyfepasta, salami og en saus av Crème Fraîche med pesto og hvitløk. Denne pastaretten gir deg middag på få minutter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 grampasta
50 gramsalami
1 stkfinhakket løk
1 stkfinhakket hvitløksfedd
1 spiseskjeTINE Meierismør
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 teskjepesto

Slik gjør du det

  1. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær eller klipp salami i passe store strimler.

    Tips:

    Bruk gjerne fullkornspasta, så blir middagen litt sunnere.
  2. Stek all løken i smør. Tilsett salami og la det hele frese noen minutter i pannen. Rør pesto i Crème Fraîchen og hell blandingen over løken og salamien. La alt bli varmt.
  3. Smak til med litt grovmalt sort pepper, og hell sausen over den kokte pastaen.

    Tips:

    Server med dryss av krydderurter, f. eks. basilikum.

Kommentarer

Produkter i oppskriften