Oppskrift på Pasta Italiano
1

Pasta italiano

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på rask og innbydende middag med sløyfepasta, salami og en saus av Crème Fraîche med pesto og hvitløk. Denne pastaretten gir deg middag på få minutter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gpasta
50 gsalami
1 stkfinhakket løk
1 stkfinhakket hvitløksfedd
1 ssTINE Meierismør
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 tspesto

Slik gjør du det

  1. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær eller klipp salami i passe store strimler.

    Tips:

    Bruk gjerne fullkornspasta, så blir middagen litt sunnere.
  2. Stek all løken i smør. Tilsett salami og la det hele frese noen minutter i pannen. Rør pesto i Crème Fraîchen og hell blandingen over løken og salamien. La alt bli varmt.
  3. Smak til med litt grovmalt sort pepper, og hell sausen over den kokte pastaen.

    Tips:

    Server med dryss av krydderurter, f. eks. basilikum.

Kommentarer

Produkter i oppskriften