Oppskrift på Fiskewok med ingefær

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fiskewok med ingefær

Smaken av SALMA og soya er nydelig, og fargespillet er flott i denne gode wok-middagen med crème fraîche.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Har du har andre grønnsaker for hånden, så ha dem i woken.

Slik gjør du

  1. Skjær fisk i strimler og krydre med salt. Rens og grovhakk løk. Rens og skjær paprika i biter. Rens og finhakk hvitløk og vårløk.

  2. Fres fisk, hvitløk, rødløk og paprika i flere omganger i smør i en varm stor stekepanne eller wokpanne. Tilsett ingefær, soyasaus og crème fraîche, og la det koke i ca. 1 min.

Lignende oppskrifter