Oppskrift på Fiskewok med ingefær
0

Fiskewok med ingefær

(26)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smaken av SALMA og soya er nydelig, og fargespillet er flott i denne gode wok-middagen med Crème Fraîche.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramSALMA eller annen god skinn- og benfri laksefilet
½ teskjesalt
1 stkrødløk
1 stkrød paprika
2 stkhvitløksfedd
2 stkvårløk
2 spiseskjeTINE Meierismør
3 teskjerevet fersk ingefær
1 spiseskjesoyasaus
3 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
3 desiliterukokt ris, etter ønske

Slik gjør du det

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Skjær fisk i strimler og krydre med salt. Rens og grovhakk løk. Rens og skjær paprika i biter. Rens og finhakk hvitløk og vårløk.
  3. Fres fisk, hvitløk, rødløk og paprika i flere omganger i smør i en varm stor stekepanne eller wokpanne. Tilsett ingefær, soyasaus og Crème Fraîche, og la det koke i ca. 1 minutt.

Tips:

Har du har andre grønnsaker for hånden, så ha dem i woken.

Kommentarer

Produkter i oppskriften