Vegetarwok

Vegetarwok

8
52
Enkel20 min
Lekker og lett grønnsakswok kan serveres som den er, eller som tilbehør til kjøtt- og fiskretter.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 150 g
    kinakål eller pak choy
  • 1 stk
    gulrot
  • 100 g
    blomkål
  • 100 g
    brokkoli
  • 1 stk
    grønn paprika
  • 1 stk
    gul paprika
  • 150 g
    snittede sukkererter
  • 100 g
    minimais
  • 4 stk
    frisk grønn asparges
  • 1 stk
    rødløk
  • 320 g
    ukokte nudler
  • 2 ss
    sesamolje
  • 1 boks
    bønner , gjerne salatbønner
  • 2 stk
    pressede hvitløksfedd
  • 2 dl
    teriyakisaus
  • 2 ss
    sesamfrø
  • 100 g
    bønnespirer
  • 2 ss
    hakket frisk koriander

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges og rødløk i like store biter.

  2. 2

    Kok nudler som anvist på pakken.

  3. 3

    Varm opp olje i en wokpanne og ha i kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges, rødløk og salatbønner. Wok 2–3 minutter. Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø. Bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt. Server med nudler.

Tips

Hvis du ønsker mer proteiner i retten, kan du servere wokede kyllingbiter eller SALMA ved siden av.

Del denne oppskriften: