Oppskrift på Vegetarwok
5

Vegetarwok

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lekker og lett grønnsakswok kan serveres som den er, eller som tilbehør til kjøtt- og fiskretter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

150 gramkinakål eller pak choy
1 stkgulrot
100 gramblomkål
100 grambrokkoli
1 stkgul paprika
1 stkgul paprika
150 gramsnittede sukkererter
100 gramminimais
4 stkfrisk grønn asparges
1 stkrødløk
320 gramukokte nudler
2 spiseskjesesamolje
1 boksbønner, gjerne salatbønner
2 stkpressede hvitløksfedd
2 desiliterteriyakisaus
2 spiseskjesesamfrø
100 grambønnespirer
2 spiseskjehakket frisk koriander

Slik gjør du det

  1. Skjær kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges og rødløk i like store biter.
  2. Kok nudler som anvist på pakken.
  3. Varm opp olje i en wokpanne og ha i kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges, rødløk og salatbønner. Wok 2–3 minutter. Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø. Bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt. Server med nudler.

Tips:

Hvis du ønsker mer proteiner i retten, kan du servere wokede kyllingbiter eller SALMA ved siden av.

Kommentarer