Oppskrift på Fisketaco med yoghurtsaus
0

Fisketaco med Kesamsaus

(17)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne gode fiskeretten er fri for tacokrydder, men tar det igjen med gode smaker og knasende grønnsaker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Coleslaw:

150 gramhodekål
1 stklime, kun saften
½ teskjesukker
2 spiseskjemajones
2 spiseskjeKesam® Original

Kesamsaus:

1 ½ desiliterKesam® Original
1 spiseskjehot saus

fisk:

600 gramtorskefilet
1 spiseskjeTINE Meierismør, til steking

grønnsaker:

1 stkstor rødløk
2 stktomater
½ stkagurker
8 stktortillalefser

Slik gjør du det

    Coleslaw:

  1. Strimle hodekål fint og ha i en bolle. Bland inn limesaft, sukker, majones og Kesam. Sett kjølig.
  2. Kesamsaus:

  3. Bland Kesam og hot saus. Sett kjølig.
  4. fisk:

  5. Skjær torskefilet i 2–3 cm. tykke skiver. Sett en stekepanne på middels varme og ha i smør. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.

    Tips:

    Når smøret har sluttet å bruse, er det varmt nok til steking.

  6. grønnsaker:

  7. Kutt rødløk, tomat og agurk i biter.
  8. Varm tortillalefser etter anvisningen på pakken. Ha et lite lag med coleslaw på hver tortillalefse, og deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og Kesamsaus.

Kommentarer

Produkter i oppskriften