Oppskrift på Fisketaco med yoghurtsaus

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fisketaco med Kesamsaus

Denne gode fiskeretten er fri for tacokrydder, men tar det igjen med gode smaker og knasende grønnsaker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

Coleslaw:

  1. Strimle hodekål fint og ha i en bolle. Bland inn limesaft, sukker, majones og Kesam. Sett kjølig.

Kesamsaus:

  1. Bland Kesam og hot saus. Sett kjølig.

fisk:

  1. Skjær torskefilet i 2–3 cm. tykke skiver. Sett en stekepanne på middels varme og ha i smør. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.

    Når smøret har sluttet å bruse, er det varmt nok til steking.

grønnsaker:

  1. Kutt rødløk, tomat og agurk i biter.

  2. Varm tortillalefser etter anvisningen på pakken. Ha et lite lag med coleslaw på hver tortillalefse, og deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og Kesamsaus.

Lignende oppskrifter