Oppskrift på Sennepsild

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Sennepssild

Sennepssild passer perfekt på koldtbordet. Den bør stå i minst 24 timer før den serveres.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Mange knytter sild til jul, men det er ingenting i veien for å invitere til sildelag også resten av året.

Slik gjør du

  1. Rør sammen sennep, sukker, salt og pepper. Ha i dill. Rør inn rømme slik at det blir en fin saus.

  2. Skyll sildefiletene og tørk dem. Vann dem ut hvis de er for salte. Skjær silden i passe stykker og ha bitene i sennepssausen.

  3. Ha sennepssilden på en krukke eller et glass, og pynt gjerne med litt ekstra dill på toppen av glasset. Den bør stå i minst 24 timer før den serveres. Oppbevares kjølig.