Oppskrift på lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og saus
0

Pastasalat med fetaost

(45)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og en kjempegod og smaksrik saus. Lett å lage - og lett å spise!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

200 grampasta, gjerne fullkornspasta
1 buntreddik
3 desiliterTINE Lettrømme 18 %
1 stkhvitløksfedd, finhakket
1 spiseskjefinhakket løk
2 spiseskjehakket gressløk
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
100 gramruccola
100 gramfetaost
4 skivergrovbrød

Slik gjør du det

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Når den er ferdig kokt heller du den i en sil og spyler pastaen med kaldt vann.
  2. Skjær reddiker i tynne skiver.
  3. Bland sammen rømme, hakket hvitløk, løk, gressløk og pasta. Smak til med salt og pepper.
  4. Bland pastablanding, reddiker og ruccola. Smuldre fetaosten over.
  5. Server salaten med godt brød med smør til.

Tips:

Hvis du ønsker en magrere saus, kan du bruke Kesam Original eller Lett i stedet for rømme.

Kommentarer

Produkter i oppskriften