Oppskrift på lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og saus

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pastasalat med fetaost

En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og en kjempegod og smaksrik saus. Lett å lage - og lett å spise!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du ønsker en magrere saus, kan du bruke Kesam Original eller Lett i stedet for rømme.

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Når den er ferdig kokt heller du den i en sil og spyler pastaen med kaldt vann.

  2. Skjær reddiker i tynne skiver.

  3. Bland sammen rømme, hakket hvitløk, løk, gressløk og pasta. Smak til med salt og pepper.

  4. Bland pastablanding, reddiker og ruccola. Smuldre fetaosten over.

  5. Server salaten med godt brød med smør til.