Salat med kylling og salatost

Salat med kylling

1
138
Enkel20 min
Frisk og god kyllingsalat med TINE® Norsk Salatost Urter&Hvitløk, crème fraîche og pesto.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til de er gjennomstekt. Strø på salt og pepper og hell over sitronsaft. La kyllingen bli avkjølt.

  2. 2

    Del avokado i båter. Fordel avokado, tomat, paprika, ruccola og salatost på et fat med høy kant eller i mindre boller.

  3. 3

    Fordel litt crème fraîche og pesto over salaten og pynt med basilikumblader.

    Tips

    Pestodressing kan lett lages ved å blande sammen crème fraîche og pesto. Godt brød smaker også godt til denne kyllingsalaten.

Tips

I stedet for kyllingfilet kan du også bruke andre deler av kyllingen skåret i biter.

Del denne oppskriften: