Oppskrift på Salat med kylling og fetaost, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Salat med kylling og fetaost

Frisk og god kyllingsalat med fetaost, Crème Fraîche og pesto.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: I stedet for kyllingfilet kan du også bruke andre deler av kyllingen skåret i biter.

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til de er gjennomstekt. Strø på salt og pepper og hell over sitronsaft. La kyllingen bli avkjølt.

  2. Del avocado i båter. Fordel avocado, tomat, paprika, ruccola og fetaost på et fat med høy kant eller i mindre boller.

  3. Fordel litt Crème Fraîche og pesto over salaten og pynt med basilikumblader.

    Pestodressing kan lett lages ved å blande sammen Crème Fraîche og pesto. Godt brød smaker også godt til denne kyllingsalaten.