Oppskrift på Salat med kylling og fetaost
1

Salat med kylling og fetaost

(50)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Frisk og god kyllingsalat med fetaost, Crème Fraîche og pesto.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gramkyllingfileter
1 spiseskjeTINE Meierismør
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
½ stksitroner (saften av)
2 stkavokado
8 stkgule eller røde cherrytomater (delt i to)
1 stkrød paprika (i strimler)
2 desiliterruccola
150 gramfetaost (i terninger)
10 stkbasilikumblader
8 spiseskjeTINE Lett Crème Fraîche 18 %
4 spiseskjegrønn pesto

Slik gjør du det

  1. Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til de er gjennomstekt. Strø på salt og pepper og hell over sitronsaft. La kyllingen bli avkjølt.
  2. Del avocado i båter. Fordel avocado, tomat, paprika, ruccola og fetaost på et fat med høy kant eller i mindre boller.
  3. Fordel litt Crème Fraîche og pesto over salaten og pynt med basilikumblader.

    Tips:

    Pestodressing kan lett lages ved å blande sammen Crème Fraîche og pesto. Godt brød smaker også godt til denne kyllingsalaten.

Tips:

I stedet for kyllingfilet kan du også bruke andre deler av kyllingen skåret i biter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften