Oppskrift på nektarinsalat med blomkarse
0

Ferskensalat

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fersken er en forfriskende ingrediens. Den herlige crème fraîche-baserte dressingen gir syrlighet og spenst til den søte ferskensmaken.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Salat

3 stkmodne ferskener
50 gramvalnøtter
½ stkisbergsalat
½ pakkeruccola
2 desiliterspiselige blomsterkroner, f.eks. blomkarse

Dressing

3 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 spiseskjemangochutney
¼ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper

Slik gjør du det

    Salat

  1. Skjær fersken i to, brekk dem fra hverandre og ta ut steinen. Del fruktkjøttet i smale striper eller båter.
  2. Rist valnøtter i tørr stekepanne til de er gylne. Avkjøl. Del salat i biter.
  3. Bland ruccola og salat og pynt med de spiselige blomstene. Server dressingen ved siden av.
  4. Dressing

  5. Rør sammen crème fraîche og mangochutney og smak godt til med salt og nykvernet pepper.

Tips:

Det finnes mange spiselige blomster f.eks. fioler, rosekronblader, blomkarse eller stemorsblomster. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften