Oppskrift på nektarinsalat med blomkarse

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ferskensalat

Fersken er en forfriskende ingrediens. Den herlige crème fraîche-baserte dressingen gir syrlighet og spenst til den søte ferskensmaken.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Det finnes mange spiselige blomster f.eks. fioler, rosekronblader, blomkarse eller stemorsblomster. 

Slik gjør du

Salat

  1. Skjær fersken i to, brekk dem fra hverandre og ta ut steinen. Del fruktkjøttet i smale striper eller båter.

  2. Rist valnøtter i tørr stekepanne til de er gylne. Avkjøl. Del salat i biter.

  3. Bland ruccola og salat og pynt med de spiselige blomstene. Server dressingen ved siden av.

Dressing

  1. Rør sammen crème fraîche og mangochutney og smak godt til med salt og nykvernet pepper.