Oppskrift på Hjemmelaget havregrøt, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Havregrøt

Hjemmelaget havregrøt er rask å lage. Dersom du koker den på melk får du både et næringsrikt og godt alternativ, enten det er til frokost eller middag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Glutenfri havregrøt: I de fleste matbutikker får du kjøpt glutenfrie havregryn.

Slik gjør du

Havregrøt

  1. Kok opp vann og melk og dryss i havregryn. La det koke i ca. 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.

    Små, lettkokte havregryn trenger du bare koke i ca. 5 minutter.

Tilbehør

  1. Server havregrøten med for eksempel eplemos og hakkede nøtter.