Oppskrift på Sildesalat
0
Godkjent av bestemor

Sildesalat

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sild hører julen til, og her får du oppskrift på en velsmakende sildesalat. For mange er den favoritten på koldtbordet.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stkpoteter
3 stkegg
200 gramhermetiske rødbeter
2 stksylteagurker
200 gramkryddersildfileter
1 ½ desiliterTINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

  1. Kok potet og egg i hver sin kjele, og avkjøl. Eggene skal være hardkokte.
  2. Del rødbeter og poteter i små terninger.
  3. Hakk agurk og skjær sildefilet i biter. Skrell og grovhakk egg.
  4. Bland alt i en bolle sammen med rømme. Rør forsiktig.

    Tips:

    Hvis du ønsker, holder du av litt av de ulike ingrediensene og pynter oppå sildesalaten til slutt. Server gjerne sildesalaten med litt grovt brød til. Sildesalaten er holdbar ca. 1 uke i kjøleskapet.

Bestemortips:

Bruk gjerne kokefaste poteter. Som navnet tilsier, tåler disse koking bedre enn melne poteter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften