Ulike slag sild med grovt brød

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Sildesalat med rømme og lime

Spennende sildesalat med hvitløk og lime. En utradisjonell og nydelig vri på tradisjonell julesild.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Denne sildesalaten kan serveres på koldtbord, eller som en forrett sammen med nybakt brød.

Slik gjør du

  1. Stek hvitløksfedd gylne på middels varme i smør og olje. Sett dette så til avkjøling.

  2. Bland majones og rømme i en bolle. Finhakk avkjølt hvitløk, rødløk og persille og ha i bollen. Klipp sildefilet i biter og bland godt i bollen.

  3. Ha i limeskall, bare det grønne, og smak til med limesaft. Bland godt.