Ulike slag sild med grovt brød
0

Sildesalat med rømme og lime

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Spennende sildesalat med hvitløk og lime. En utradisjonell og nydelig vri på tradisjonell julesild.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

5 stkhvitløksfedd
½ spiseskjeTINE Meierismør
½ spiseskjeolje
4 spiseskjemajones
4 spiseskjeTINE Lettrømme 18 %
½ stkrødløk
1 spiseskjehakket persille
2 stkkryddersildfileter
1 stklime

Slik gjør du det

  1. Stek hvitløksfedd gylne på middels varme i smør og olje. Sett dette så til avkjøling.
  2. Bland majones og rømme i en bolle. Finhakk avkjølt hvitløk, rødløk og persille og ha i bollen. Klipp sildefilet i biter og bland godt i bollen.
  3. Ha i limeskall, bare det grønne, og smak til med limesaft. Bland godt.

Tips:

Denne sildesalaten kan serveres på koldtbord, eller som en forrett sammen med nybakt brød.

Server silden sammen med nybakt brød

Kommentarer

Produkter i oppskriften