Oppskrift på Laksetartar med sitrus og soya
0

Laksetartar med sitrus og soya

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Det er like vanlig å spise kinesisk mat som britisk mat i Australia. Det er et multikulturelt kjøkken der. Kylie Kwong, kjent fra Masterchef Australia, kokkelerer på den kule restauranten Billy Kwong i Sydney. Her kan du spise ukjente australske ingredienser servert med kinesiske smaker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramSALMA eller annen laks av god kvalitet
1 stkappelsin, saften
2 stklime, saften
4 spiseskjemørk soyasaus
4 spiseskjeTINE Lettrømme 10 %
½ pottefrisk koriander
4 stkristet toastskiver

Slik gjør du det

  1. Skjær laks i små, like terninger.
  2. Mariner fisken i en blanding av appelsin, lime og soya.
  3. Server med rømme, frisk koriander og toast.

Kommentarer

Produkter i oppskriften