Oppskrift på Grove vafler med ost og skinke
0

Grove vafler med ost og skinke

(25)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Vaffel på matpakka? Ja, klart det! Disse grove vaflene er god med pålegg og grønnsaker på. Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

50 gramTINE Meierismør
3 stkegg
6 desiliterTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 ½ desilitersammalt hvete, fin
1 ½ desiliterhvetemel
2 teskjebakepulver
1 desiliterkruskakli
1 desiliterhavregryn
2 spiseskjeTINE Meierismør, til steking

Pålegg

4 spiseskjeTINE Meierismør
8 skiversalatblader
16 skiverNorvegia® Original
8 skiverskinke
18 skiveragurker
2 desiliterspirer, kan sløyfes

Slik gjør du det

  1. Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.
  2. Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.
  3. Pålegg

  4. Smør vaflene med smør og legg på pålegg.

    Tips:

    Pakk gjerne vaflene i plast så de holder seg myke, og pakk gjerne sprø grønnsaker i egne lufttette bokser slik at de holder seg sprø.

Tips:

Vaffelrøren kan tilsettes både fløte, rømme eller andre meieriprodukter. Juster eventuelt med mer mel om røren blir for tynn.

Kommentarer

Produkter i oppskriften