Oppskrift på Cottage Cheese- og kanelterte
0

Cottage Cheese- og kanelterte

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fristende dessertterte med cottage cheese, friske bær og kanel. Enkel og rask å tilberede til dessert eller plutselig kaffebesøk. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Paibunn

Fyll:

1 begerTINE Cottage Cheese Original (300 gram)
2 desiliterTINE Kremfløte (evt. TINE Matfløte)
1 desiliterTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
2 stkegg
100 gramsukker
teskjekanel

Pynt:

16 stkbringebær
Littflytende honning
Littmelis (til å drysse over)

Slik gjør du det

  1. Du trenger en springform, ca. 24 cm i diameter. Du kan eventuelt bruke 4 porsjonsformer. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
  2. Dekk formen med paideigen og forstek i ca. 10 minutter. Sett så varmen ned til 160 °C.
  3. Bland ingrediensene til fyllet, og ha det i det forstekte paiskallet. Stek paien til den er lett gyllen og har stivnet, ca. 30 minutter.
  4. Avkjøl paien og topp med friske bær, flytende honning og et lett melisdryss.

Kommentarer

Produkter i oppskriften