Oppskrift på Cottage Cheese- og kanelterte

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Cottage Cheese- og kanelterte

Fristende dessertterte med cottage cheese, friske bær og kanel. Enkel og rask å tilberede til dessert eller plutselig kaffebesøk. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Du trenger en springform, ca. 24 cm i diameter. Du kan eventuelt bruke 4 porsjonsformer. Forvarm stekeovnen til 180 °C.

  2. Dekk formen med paideigen og forstek i ca. 10 minutter. Sett så varmen ned til 160 °C.

  3. Bland ingrediensene til fyllet, og ha det i det forstekte paiskallet. Stek paien til den er lett gyllen og har stivnet, ca. 30 minutter.

  4. Avkjøl paien og topp med friske bær, flytende honning og et lett melisdryss.