Oppskrift på Minibløtkaker
0

Minibløtkaker

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Bløtkake hører til alle de store festdagene. Som variasjon til den tradisjonelle bløtkaken, kan du prøve denne oppskriften på minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og vil friske opp ethvert kakebord.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkferdig sukkerbrød eller hjemmebakt (se tipsfelt for oppskrift)
½ desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett til dynking

Fyll

3 desiliterTINE Kremfløte
1 pakkePiano Vaniljekrem
500 gramfriske bær, for eksempel bringebær, blåbær og jordbær
50 grammørk sjokolade

Slik gjør du det

  1. Del sukkerbrødet i to, og dynk hver bunn med melk. Stikk ut små kakebunner med et glass.
  2. Pisk kremfløten. Fyll kakene med vaniljekrem, krem og bær.
  3. Hakk sjokoladen. Pynt kakene med krem, friske bær og sjokolade.

Tips:

#1: Bløtkakene kan gjerne fylles dagen før de skal serveres, og pyntes ferdig rett før servering. Da blir de saftigst.

#2:  Her finner du oppskrift på sukkerbrød dersom du ønsker å bake det selv.

Kommentarer

Produkter i oppskriften