Oppskrift på Par i hjerter
0

Par i hjerter

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på en søt og ekte kjærlighetserklæring i form av et vakkert sukkerbunn-hjerte fylt med herlig Piano vaniljekrem! En romantisk avslutning på en middag for to. Husk at det er lov å feire kjærligheten også andre dager enn på Valentine's 14. februar...

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Kakebunn

1 stkferdig sukkerbrødbunn

Til dynking

1 desiliterSunniva® Original Appelsinjuice eller TineMelk til dynking

Vaniljefyll

literPiano Vaniljekrem

Til pynting

literPiano Jordbærgelé eller Bringebærgelé
3 desilitervispet TINE Kremfløte til pynt
2 spiseskjesukker

Tilbehør

2 desiliterfriske bær gjerne jordbær, bringebær eller blåbær

Slik gjør du det

    Bunnen

  1. Bruk gjerne en sukkerbrødbunn som er delt i tre lag. Trykk ut hjerter av sukkerbrødet med hjerteformede pepperkakeformer, eventuelt kan du skjære ut med en skarp kniv. Velg størrelse etter eget ønske.
  2. Dynk hvert hjerte ved å fordele 1 ss juice eller melk over hvert lag. Smør 1 - 2 ss Piano Vaniljekrem. Legg på et nytt hjerte, dynk med litt mer væske, smør på et nytt lag med vaniljekrem og legg et hjerte oppå. Dynk også dette litt.
  3. Gelehjerte

  4. Ta geléen ut av pakken og skjær den i lag på ca. 1 cm. Trykk ut hjerter i samme størrelse som kaken og legg det på toppen av hver kake
  5. Kant av krem

  6. Visp kremfløten og sukker til du får en luftig krem. Bruk en sprøytepose og pynt rundt kanten av hjertekakene med vispet kremfløte. Noen friske bær smaker godt til.

Tips:

#1: Ferdige sukkerbrød (sukkerbunn) kan du kjøpe i matbutikken eller du kan lage det selv. Her finner du oppskrift og fremgangsmåte til hvordan kan lage sukkerbrødet selv

#2: En bløtkake kan du fylle med det ditt hjerte måtte ønske. Et eksempel er krem blandet med 100 g malte valnøtter, eller hva med en enklere variant med krem og syltetøy lagvis? Kun fantasien setter begrensinger!

Kommentarer

Produkter i oppskriften